#ÇağdaZamDeğilİndirimİstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Dünyanın Covid-19 gibi önemli bir sorunla mücadele ettiği bu dönemde tıpkı herkes gibi öğrenciler de olumsuz etkilenmiştir. Bu olağanüstü dönemde öğrenciler yaşanan aksaklıkları anlayışla karşılamış, hocaları ve çalışanlar mağdur olur korkusuyla okul ücretlerinde indirim talebinde bile bulunmamıştır. Bu dönemde birçok öğrencinin ailesi ücretsiz izine çıkartılmış hatta kimisi işsizlikle yüz yüze kalmış ve mevcut taksitleri bile ödemekte zorlanmaktadır. Çağ Üniversitesi'nin öğrenci kitlesinin çoğunluğunun orta gelirli ailelerden geldiği ve kayıt yapılırken öğrencilere her sene maksimum %10 zam yapılacağı söylenildiği düşünüldüğünde 2020-2021 dönemi için yapılan zamlar ve mezuniyeti yaz okuluna bağlı olan, bu süreçte gelirleri düşen öğrenciler için yaz okulu ücretlerine gelen zamlar çok yüksektir ve öğrencisine değer veren bir üniversite olan Çağ Üniversitesi öğrencilerin bu indirim talebine kayıtsız kalmamalıdır.