Temiz Mama fiyat kır...Sokak hayvanları aç kalmasın.....

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Özelliikle kış günlerinde sokak hayvanlarının daha fazla beslenmeye gereksinimleri vardır.Eger beslenemezlerse vücut ısılarını koruyamaz ve sonu ölüme kadar gidebilir..Temiz mama ilk piyasaya çıktığında tüm sokak hayvanlarına gönül vermiş insanların ucuz ve ekonomik mama aldığı bir yer olarak hayatımızda yer edindi.Fakat itibar ve müşteri  kazandıkça ve biz hayvansever gönüllüler üzerinden satışları arttıkça  fiatlarda sürekli artış yapmaya başladı..ben Sokak canlarımız ac kalmasın yeterince beslenebilsin diye bu artışın biraz aşağı çekilmesinden yanayım..Eger bizler olmasaydık Temiz Mama sitesi ve dolayısıyla Çağatay Yem  bugünlere gelemezdi..

Bu fiat artışları sürekli yerinde sayıklayan alım gücümüz yüzünden bizi zorlamaktadır.

Duyarlı bir hayvansever olarak bu kampanyaya  destek vermenizi bekliyorum.Belli bir limite ulaşınca belki  bu konuda bir değişim yaratabiliriz.

HERŞEY ONLAR İÇİN...CANLARIMIZ İÇİN

Bugün Zekiye imzanı bekliyor!

Zekiye Altın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çağatay Yem Sanayi: Temiz Mama fiat kır..Sokak hayvanları aç kalmasın.....». Zekiye ve imza atan diğer 270 kişiye katıl.