GG

1,488 supporters

  Started 10 petitions

  Petitioning Ajuntament de Barcelona

  TRAMVIA FORUM-VIRREI AMAT

  Els districtes de Sant Martí i Sant Andreu estan molt mal connectats, volem una ciutat més verda. Per tot això demanem un tramvia que comenci a la parada ja existen del forum i vagi fins a la plaça Virrei Amat del districte de Nou Barris, passan per la rambla Prim, rambla Onze de Setembre, Rambla de Fabra i Puig i passeig de Fabra i Puig fins arribar a la plaça de Virrei Amat. 

  GG
  16 supporters
  Petitioning La Sexta, El Periodico, Televisió de Catalunya, CADENA SER

  PACMA EN LOS MEDIOS DE COMUNICACION

  Pedimos que salga el Pacma en los medios de comunicacion, ya sea a nivel local o estatal.  Pacma es el partido extraparlamentario mas votado, hay partidos con menos votos que estan todo el dia hablando de ellos.  Viva la democracia. 

  GG
  173 supporters
  Petitioning Esquerra Republicana

  ELECCIONS EUROPEES 2019: Llista republicana, d'esquerres i antirepressiva

  El maig del 2019 estarem votan a les eleccions municipals i europees. Demanem una gran llista republicana, transversal, d'esquerres i antirepressiva, per poder votar i denunciar a Europa la repressió que pateixen els pobles ibèrics. Oriol Junqueras encapçalarà la llista d'ERC, estaria bé afegir més partits d'esquerres, republicans i independents. Volem una llista per a les europees encapçalada en un tàndem Oriol Junqueras i Elisenda Alamany, una llista on la plataforma "som sobiranistes comuns" estigui integrada.

  GG
  29 supporters
  Petitioning President de la Generalitat de Catalunya

  TAULA DE NEGOCIACIONS

  Catalunya necessita tenir una estabilitat pressupostaria, per garantir una bona sanitat, cultura, educació, etc i garantir la república.Demanem al govern de Catalunya que facin una taula de negociació obrint-se a la pluralitat, més enllà del govern JxCAT-ERC, a la CUP i CeC, però també als sindicats i entitats de Catalunya on es podria començar per una àmplia negociació dels pressupostos.

  GG
  19 supporters
  Petitioning Esquerra Republicana, Catalunya en Comú

  Diputació de Barcelona a partir del 2019

  Al Maig del 2019 hi hauran eleccions municipals, d'aqui sortiran els governs dels ajuntaments però també els governs de les diputacions. Saben que un partit no podra governar en solitari, demanem que ERC i CeC es posin d'acord per governar la diputació de Barcelona si passades les eleccions sumen, així tindriem una diputació republicana, sobiranista que anes des del centre fins la esquerra, mes enllà de les alinaces JxCAT-ERC de la generalitat de Catalunya.

  GG
  2 supporters
  Petitioning .

  ACAMPADA + VAGA

  L'ex trinca Josep Maria Mainat, proposa una acampada republicana fins a proclamar la independència. El dia 11 de setembre la mobilització de la diada es farà per tota la diagonal de Barcelona; proposem que de l'11 de setembre al 3 d'octubre es declari vaga general, i just després de la concentració de la diada, tothom vagi a la plaça Francesc Macià de Barcelona a acampar-se fins al 3 d'octubre per demanar la llibertat dels presos polítics i la implantació de la república catalana. També demanem que un grup de gent, els mateixos dies acampi en la carretera que passa per la Farga de Moles i col·lapsem l'entrada i sortida de Catalunya amb el país veí, Andorra.

  GG
  84 supporters
  Petitioning PPCC

  ESQUERRA EUROPEA PELS PAISOS CATALANS

  El maig del 2019 venen eleccions europees i demanem a les esquerres dels països catalans que facin un bloc i es presentin junts on es defensi que la llengua catalana/valenciana sigui oficial a la UE, el corredor mediterrani i la sobirania dels països catalans. Si us plau, ERC, MES, PIRATES DE CAT, COMPROMIS, ERPV, MES PER MALLORCA i MES PER MENORCA feu el favor de posar-vos d'acord i reivindicar davant les institucions europees que les esquerres dels països catalans no ens deixarem trepitjar per l'estat espanyol; si no us poseu d'acord, estareu dient a la ciutadania que preferiu cadires abans que la defensa de la sobirania del nostre poble i que ja us va bé el que fa l'estat Espanyol.Si us plau, volem una candidatura de tota l'esquerra sobiranista dels països catalans per a les eleccions europees del 2019.

  GG
  18 supporters
  Petitioning CDR

  AGOST, SETEMBRE i OCTUBRE, LA REPÚBLICA AL CARRER

  Ara vindran 3 mesos intensos i moguts que haurem d'estar al carrer. - Començant pel 17 d'agost amb la commemoració de l'atemptat de fa 1 any. Aquí es demana que aquell dia tothom porti un llaç de la senyera i estigui a la concentració en suport als familiars de les víctimes. - L'11 de Setembre la Diada Nacional de Catalunya. Hem d'omplir la Diagonal, de tots aquells republicans que vulguin trencar amb el règim del 78. El 10 de Setembre tots amb estelades, senyeres i banderes republicanes a l'acte constitucional de la Diada i dies abans del 10 i 11 de setembre tots preparats per sortir a les places dels nostres pobles i barris. - El 20 de Setembre, una gran sortida al centre de Barcelona amb pancartes de llibertat presos polítics i banderes. El 20 de Setembre, que cau en dijous, demanem que aquell dia es faci vaga general tallant carreteres i transport públic. - Del 21 al 24 de Setembre la festa major de Barcelona, "la Mercè"; demanem que anem els actes amb el llaç groc, senyeres, estelades i amb crits de llibertat presos polítics i d'independència. - De l'1 al 3 d'octubre, vaga general de 3 dies. L'1 d'octubre recordatori del referèndum a les escoles commemorant a les víctimes de l'agressió policial de l'estat Espanyol, acabant el dia a les places dels pobles i barris. 2 i 3 d'octubre empoderament dels carrers sota el lema "els carrers seran sempre nostres" - A partir del 4 d'octubre, assistir a tots els actes municipalistes dels partits republicans i entitats independentistes per aconseguir que el maig del 2019, tots els ajuntaments catalans siguin republicans. Recordem, els carrers seran sempre nostres!

  GG
  106 supporters
  Petitioning Ajuntament de Girona

  L'ESQUERRA PER GIRONA

  No volem cap partit que recolzi l'article 155 als nostres ajuntaments. L'esquerra per Girona és la proposta que demanem als partits d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Moviment d'esquerres (MES) i Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) perquè s'uneixin a la ciutat de Girona per fer una coalició forta d'esquerres per a les eleccions municipals del 2019.

  GG
  15 supporters
  Petitioning Televisió de Catalunya

  NO AL FEIXISME AL FAQS DE TV3

  Demanem a l'equip del programa "FAQS" i de tv3, que el programa torni als seus indicis, un programa polític i cultural, plural on entrevistaven gent de dins i de fora de la política de qualsevol ideologia sense feixisme. No volem feixisme a FAQS ni a cap programa de tv3. Catalans, Catalanes, si tornen a entrevistar a VOX, un partit d'ultra dreta, feixista, que vol tancar tv3 i maltractar tot el que fa olor de català, demanem que no veiem mes FAQS i el fem boicot. Laura Rosel, Pilar Rahola i altres de l'equip de TV3 planteu-vos davant del feixisme de VOX i del 155 que us estan començant a aplicar al programa des de Madrid.

  GG
  1,026 supporters