#GeziParkı direnişinde yaralıları tedavi eden #doktorumadokunma @MuezzinogluDR
  • Petitioned TC Sağlık Bakanlığı

This petition was delivered to:

TC Sağlık Bakanlığı
TC Sağlık Bakanı
Mehmet Müezzinoğlu
TC Sağlık Bakanlığı Sosyal Medya Birimi

#GeziParkı direnişinde yaralıları tedavi eden #doktorumadokunma @MuezzinogluDR

1. Cenk Kucuk
    2. Petition by

Cenk Kucuk

Istanbul, Turkmenistan

Polisin uyguladığı şiddetin yaralarını saran o doktorlar orada olmasaydı, bugün çok daha fazla can kaybımız, çok daha fazla acımız olacaktı. Bunu kendi gözlerimle gördüm, birebir yaşadım.

Ben, o gönüllü revirlerde yeniden hayata dönen insanlardan biriyim.

Direniş sırasında, hukuka uygun biçimde tepkimi dile getirmek için gittiğim  yerde biber gazından fenalaştığımda benim için canla başla çabalayan o doktorların her birine minnetarım ve gönülden destekçileriyim.

Neden mi bahsediyorum?

Gezi Parkı'nda başlayan ve ülkeye yayılan eylemler sırasında yararlılara gönüllü destek veren doktorlar bugün bir soruşturmayla karşı karşıya!

Günlerdir yaşanan onca olayda gönüllü revirler kurarak, imkansızlıklar içinde çabalayarak hepimizin canını kurtaran, bugün hala direnişe devam edebilmemizi sağlayan gönüllü doktorlara destek vermek gerek!

Sağlık Bakanlığı Denetçiliği tarafından Tabip Odası Başkanlığı'na yönelik açılan soruşturmanın amacı ortada. Sağlık Bakanlığı olaya müdahale ederken neden ilave destek ekibi kurulduğunu sorgulayan, doktorların ve yaralıların kimlik bilgilerini talep eden soruşturmanın hepimizin yaşam hakkını savunan doktorlar ve orada direnen insanlar için bir fişlemeden başka bir amaç gütmediğini düşünüyorum.

Bugün, bizim için canı pahasına çabalayan doktorlar için bir araya gelip Sağlık Bakanlığı'na seslenme zamanı!

"#doktorumadokunma, soruşturmayı geri çek" demek için imzanı at, Faceook'ta Twitter'da paylaş, eşine dostuna duyur!

To:
TC Sağlık Bakanlığı
Mehmet Müezzinoğlu, TC Sağlık Bakanı
TC Sağlık Bakanlığı Sosyal Medya Birimi
Son günlerde yaşanan Gezi Parkı direnişleri sırasında yaralılara destek veren, gönüllü revirler kurarak halk sağlığı için çalışan doktorlar hakkında başlatılan "inceleme/soruşturma"nın bir an önce durdurulmasını ve yaralılar ile doktorların kimliklerinin açıklanması konusunda baskı yapılmamasını talep ediyorum.

Sincerely,
[Your name]

Recent signatures

Supporters

Reasons for signing

• kutay ecevit İSTANBUL, TURKEY
      • about 1 month ago

İşi insan yaşatmak olan birine suç isnat edilemez.

• çağrı eyüboğlu İSTANBUL, TURKEY
      • about 1 month ago

Hipokrat tırt diosunuz yani.. Ne yapsaydılar yararlılara dokunmasamıydılar.İnsan düşmalarısınız!

• zeynep başak aygün ISTANBUL, TURKEY

#doktorumadokunma

• zeynep boiron FRANCE
      • about 1 month ago

Hipokrat yeminleri geregince, insan hayatinin herseyin ustunde oldugunu ve kousllar ne olursa olsun insanligin sonuna kadar tibbi acisindan ve yeminlerine bagli olarak gecmisten bugune sifa dagitan doktorlarimiza ve saglik alaninda calisanlarimiza sahsiyetim adina saygilarimi sunarim..

• Deniz Oksav İSTANBUL, TURKEY
      • about 1 month ago

insanını yaşatan doktorlara soruşturma açmak nasıl bir zihniyet?!

REPORT THIS COMMENT:

Develop your own tools to win.

Use the Change.org API to develop your own organising tools. Find out how to get started.