Pass the Magnitsky Act!
  • Petitioned UK Parliament & Prime Minister, Parliaments & leaders of the EU, Canadian Parliament & Prime Minister

This petition was delivered to:

President of the United States
U.S. Senate
U.S. House of Representatives

Pass the Magnitsky Act!

1. Petition by

Sergei's Law

SUPPORT THE MAGNITSKY ACT HERE

Sergei Magnitsky was a Russian lawyer who was tortured to death in prison for blowing the whistle on $230 million being stolen from the Russian people. The perpetrators, a group of corrupt Russian officials and organized criminals, have not been brought to justice.

Passing this law in different countries will prevent them from visiting the U.S., Canada, the U.K. and Europe and spending their ill-gotten gains there.  Sign the petition to show your support in favor of the laws.

ПОДДЕРЖИТЕ ВИЗОВЫЕ САНКЦИИ И АРЕСТ АКТИВОВ ЧИНОВНИКОВ ПО ДЕЛУ МАГНИТСКОГО И ДРУГИХ НАРУШИТЕЛЕЙ ПРАВ ЧЕЛОВЕКА

Сергей Магнитский, российский юрист, замученныйи убитыйв 2009 г., после того как он разоблачил хищение бюджетных средств у своих сограждан в размере 5,4 миллиардов рублей (230 миллионов долларов США), осуществленное сотрудниками МВД и налоговых органов России. Российские власти продолжают выгораживать изащищать чиновников, причастных к этим преступлениям.

Мы, студенты из России и США, требуем восстановления справедливости в отношении Сергея Магнитского. Влиятельные российские и зарубежные политики и общественные деятели уже поддержали законодательные инициативы, направленные на запрет на въезд в зарубежные страны и арест активов российских чиновников, причастных к нарушениям прав человека - смотрите видео. Вы можете подписать обращение в поддержку этих законодательных инициатив здесь.

Visit www.sergeislaw.org for more information!

Дополнительную информацию ищите на www.sergeislaw.org/ru

Recent signatures

1. Reached 3,000 signatures

Supporters

Reasons for signing

• Ken Robbins BRISTOL, UNITED KINGDOM
      • 3 months ago

Putins thugs need to be bought to justice

• ната джакеева Уральск, KAZAKHSTAN

надоело!!!!!!!

• Влад Орлов Витебск, BELARUS

Надо

• Оксана Максютенко Санкт-Петербург, RUSSIAN FEDERATION
      • 4 months ago

Нет преступности и коррупции, особенно в госструктурах.

• Ефремов Леонид Витальевич Москва, RUSSIAN FEDERATION
      • 4 months ago

потому что невозможно жить в лживом тоталитарном полицейском государстве, воюющим с собственным народом!

REPORT THIS COMMENT:

Develop your own tools to win.

Use the Change.org API to develop your own organizing tools. Find out how to get started.