Have a doodle for Albania's 100 Year Anniversary of Independence.
  • Petitioned Google

This petition was delivered to:

Have a doodle for Albania's 100 Year Anniversary of Independence.

1. Klajdi Hëna
    2. Petition by

Korca, Albania

1.
  2.

Albania is a small country, but with a big history. The country was suppressed by The Ottoman Empire for 500 years! Yes, 5 centuries. Finally, in November 28th, 1912, it gained its independence.

It would mean a lot for every single Albanian around the world if one of the world's biggest companies on the Internet recognized our independence, too. Especially because it is a 100 year anniversary.

---------------------------------------------

Recent signatures

1. Reached 75,000 signatures
    2. Përshëndetje!

Përshëndetje të gjithëve!
      Edhe njëherë dua t'ju falenderoj për mbështetjen tuaj në këtë peticion! Dua t'ju lajmëroj për disa gjëra!
      Së pari, më kanë kontaktuar shumë njerëz dhe më kanë pyetur nëse logoja e mësipërme do të jetë ajo që Google do të përdorë. Përgjigjia është JO! Google ka një ekip dizajnerash që merren enkas me punën e dizajnimeve të logove të ndryshme. Pra logoja e mësipërme nuk do të jetë ajo që do të përdoret.
      Së dyti, dua t'ju sqaroj përsëri për konfuzimin që shumë veta kanë pasur për arritjen e firmave. Në fakt Google nuk kërkon ndonjë kufizim firmash, apo diçka të tillë. Prandaj sa herë që arrihen firmat, automatikisht kjo faqja Change.org thotë se duhen edhe 'x' firma. Shpresoj që të më kuptoni me këtë të fundit, sepse shumë njerëz kanë pasur pyetje rreth kësaj.

Së fundi dua të falenderoj Top Channel që ka folur për peticionin edhe në TV, si dhe faqen më të madhe Shqiptare në Facebook, Jeta Osh Qejf! Dheshumë faleminderit të gjithëve prej jush një për një!

3. Reached 50,000 signatures
    4. Faleminderit agjensisë McCann Erickson

Petition Organizer

Përshëndetje miq dhe shokë!

Dua të falenderoj personalisht dhe publikisht agjensinë McCann Erickson në Tiranë, për përpunimin e një fotoje të re për peticionin tonë!

Kjo shqiponja në foto ështe bërë me copa kostumesh popullore nga të gjitha trevat e Shqiperisë në mënyrë që të simbolizojë të gjithë Shqiptarët dhe trevat tona.

Faleminderit edhe njëherë për mbështetjen tuaj,
      Klajdi

5. Reached 17,500 signatures
    6. 5000 Firma

Përshëndetje të gjithëve!

Kemi arritur në 5000 firma, dhe këto firma janë nga të gjitha skajet e botës, nga Shqipëria, sigurisht, dhe deri në Amerikë, Azi, Afrikë, Amerikën Latine, dhe nga pothuajse të gjitha shtetet Evropiane!

Plani është që kur të arrimë 10.000, që me ritmin e ecurive nuk është shumë larg, unë do të kontaktoj Google, dhe do i sygjeroj stafit të tyre për të marrë një vëretje në peticionin tonë, dhe t'a bëjnë ëndrrën tonë realitet!

Do t'ju njoftoj kur të kem kontaktuar me Google, dhe kur të kem marrë një përgjigje nga ta.

FLM shumë të gjithëve, dhe zoti ju bekoftë!

7. Reached 5,000 signatures

Supporters

Reasons for signing

• martin mihaj LUSHNJë, ALBANIA
      • 10 months ago

kjo viz per mua edhe shum e rendesishme sepse varet jetesa ime edhe e familjs time kushtete ekonomike te veshtira

• aldo rama BERAT, ALBANIA
      • 10 months ago

google

• elona ibrahimi DURRëS, ALBANIA

nje pune e mire

• klodian hasa DURRëS, ALBANIA
      • about 1 year ago

Kjo eshte e rendesishme per mua ,per nje vende pune me te sigurte ,ku un mund te keme mundesine te bej punen per te cilen jam i afte , dhe per nje jete me te mire .

• Peter Frankland FALMOUTH, UNITED KINGDOM

i love boys

REPORT THIS COMMENT:

Develop your own tools to win.

Use the Change.org API to develop your own organizing tools. Find out how to get started.