Corée de Sud : Arrétez de tuer des chiens! (S. Korea : Stop Killing Dogs!)
  • Petitioning Minister Kwon Jae-Jin 법무부 권재진 장관

This petition will be delivered to:

Ministry of Justice
Ministry of Environment
Minister Seong-Kyu Yun 환경부 윤성규 장관
Ministry for Health and Welfare
Minister Young Jin 보건 복지부 진 영 장관
Gangwon-do Province
Governor Choi Moon-Soon 최문순 도지사
Gyeongsangnam-do Province
Governor Kim Du Kwan 김두관 도지사
Gyeongsangbuk-do Province
Governor Kim Kwan Yong 김관용 도지사
Deputy Prime Minister and Minister of Strategy and Finance
Deputy Prime Minister Oh-Seok Hyun 현오석 국무총리겸 기획재정부 장관
Prime Minister's Office
Prime Minister Hong-Won Chung 정홍원 국무총리
Seoul Metropolitan Government
Mayor Park Won Soon 박원순 시장
Seongnam City
Mayor Lee Jae-Myung 이재명 시장
Gyeonggi Province
Governor Kim Moon-Soo 김문수 도지사
Korea International Trade Association (KITA)
Chairman & CEO Duck-Soo Han 한국무역협회 한덕수 회장
Ministry of Korea Food And Drug Safety
Minister Seung Chung 식품의약품안전처 정승 처장
Minister of Unification
Minister Kihl -Jae Ryoo 통일부 류길재 장관
Ministry of Foreign Affairs and Trade
Minister Byung-Se Yun 외교통상부 윤병세 장관
Korea Trade-Investment Promotion Agency (KOTRA)
President Young-Ho Oh 대한무역투자진흥공사 오영호 사장
Supreme Public Prosecutor's Office
Prosecutor General Han Sang Dae 검찰총장 한상대
Minister of Culture, Sports and Tourism
Minister Jin-Ryong Yoo 문화체육관광부 유진룡 장관
CEO of Korea Tourism Organization
CEO Cham Lee 한국관광공사 이 참 사장
Minister of Education, Science and Technology
Minister Nam-Soo Seo 교육부 서남수 장관
Busan Metropolitan City
Mayor Hur Nam-Sik 허남식 시장
LG Display
CEO Kwon Young-Soo 권영수 회장
President of PyeongChang 2018 Winter Olympics
President Jung-Haeng Kim 2018 평창 동계 오림픽 위원회 김정행 회장
Office of the president, the Republic of Korea
President Geun-Hye Park 대한민국 박근혜 대통령
Minister of Trade, Industry and Energy
Minister Sang-Jick Yoon 산업통상자원부 윤상직 장관
Minister of Public Administration and Security
Minister Jeong-Bok Yoo 행정안전부 유정복 장관
Minister of National Defense
Minister Kwan-Jin Kim 국방부 김관진 장관
Minister of Employment and Labor
Minister Ha-Nam Phang 고용노동부 방하남 장관
Ministry for Food, Agriculture, Forestry and Fisheries
Minister Dong-Phil Lee 농림수산식품부 이동필 장관
Minister of Gender Equality and Family
Minister Yoon-Sun Cho 여성가족부 조윤선 장관
Doosan
CEO Park Yong-Maan 박용만 회장
Korea Electric Power
CEO Kim Ssang-Su 김상수 회장
POSCO
CEO Chung Joon-Yang 정준양 회장
Samsung Electronics
CEO Choi Gee-Sung 최기성 회장
Samsung C&T
CEO Kim Shin 김신 회장
Hanwha
CEO Kim Seung-Yuon 김승연 회장
Hyundai Motor-USA
CEO Chung Mong-Koo 정몽구 회장
Hyundai Motor-Canada
CEO Chung Mong-Koo 정몽구 회장
Chairperson Sam-Yeol Koo 국가브랜드위원회 구삼열 위원장 (Chairperson of Presidential Council on Nation Branding)
GS Holdings
Chairman Huh Chang-Soo 허창수 회장 (GS Holdings)

1. Voices for The Dogs & Catsof South Korea
    2. Petition by

Seoul, Korea, Republic of

S'il vous plaît regarder ce diaporama: http://youtu.be/MmUbgvhqNTA

La pétition pour arréter la torture brutale des chiens et la consommation de viande de chien en Corée de Sud.

Plus de 2 millions de chiens sont brutalement tués en Corée du Sud chaque année.

Ce sont plus de 5 000 chiens par jour qui sont étranglés, brûlés, électrocutés ou battus à mort pour leur viande.

Le gouvernement sud coréen a accepté les Lois de Protection Animales qui font que la torture animale est illégale, mais ces lois n'ont jamais été correctement mises en application dans le pays. L'industrie de viande de chien continue à prospérer et les officiels sont réticents et indifférents pour l'interdire. Oh, désolé, sauf pendant les Jeux olympiques de Séoul 1988 et 2002 la coupe FIFA quand les restaurants de viande de chien ont été forcés de fermer temporairement par crainte des mauvaises impressions de la Corée du Sud.

Bien qu'interdit pour s'annoncer sur les rues principales ou en anglais, plus de 6 000 restaurants servent aujourd'hui la viande de chien en Corée du Sud. Et ils ne sont toujours pas fermés.

Vous pouvez nous aider à changer la vie de millions de chiens.

L'appui international contre la torture de chien et la consommation de viande de chien est la seule possibilité de faire pression sur le gouvernement sud coréen pour protéger réelement les droits des animaux et interdire l'industrie de viande de chien sous toutes les formes.

Je vous invite à également écrire à l'Secrétaire Général des Nations Unies, M. Ban-Ki Moon:  http://www.un.org/en/contactus/

S'il vous plaît regarder cette vidéo - "La violence pendant le transport de la viande de chiens en Corée du Sud".

S'il vous plaît regarder cette vidéo - "Food Corée du Sud de l 'dangereux pour la santé - Inconvenient Truth sur la viande de chien" (Partie 1 et 2)

In English:

Please watch this slideshow: http://youtu.be/MmUbgvhqNTA

The petition to stop the brutal torture of dogs and dog meat consumption in South Korea. Over 2 million dogs are brutally killed in South Korea every year. That's over 5,000 dogs a day who get strangled, burned, electrocuted or beaten to death for their meat.

The South Korean government has accepted Animal Protection Laws which make animal torture illegal, but those laws have never been properly enforced in the country. The dog meat industry continues to thrive and the officials are reluctant and indifferent to ban it. Oh, sorry, except during the 1988 Seoul Olympics and 2002 FIFA Cup when dog meat restaurants were forced to shut down temporarily in fear of bad impressions of South Korea. Although forbidden to advertise themselves on main streets or in English, over 6,000 restaurants today serve dog meat in South Korea. And they don't get closed down. You can help us change the life of millions of dogs. International support against dog torture and dog meat consumption is the only way to put pressure on the South Korean government to protect animal rights for real and ban the dog meat industry in all forms.

I urge you to also write to the Secretary General of United Nations, Mr. Ban-Ki Moon:  http://www.un.org/en/contactus/

Please watch this video - "Abuse during the transport of meat dogs in S. Korea".

Please watch this video - "S. Korea's Dangerous Health Food - Inconvenient Truth About Dog Meat" (Part 1 and 2)

Recent signatures

1. Reached 15,000 signatures
    2. Please speak out for the South Korean dogs!

S. Korea's shocking cruelty of dog meat industry has been exposed by this important undercover video filmed by brave animal rights organization. http://youtu.be/3uR8R8Mu70Q
      Please watch and help us make this video go viral!
      Check out this recent news about South Korea's new law requiring registration of dogs which will reduce the number of pets abandoned. http://koreandogs.org/register-dogs-in-rural-areas/
      FAQ by Korea Animal Rights Advocates(KARA): http://koreandogs.org/info/frequently-asked-questions/faq-by-kara-in-english/
      More petitions you can sign: http://koreandogs.org/petitions/
      What you can do: http://koreandogs.org/what-you-can-do/
      Like us on Facebook: https://www.facebook.com/koreandogs
      Follow us on Twitter: https://twitter.com/Koreandogs
      Subscribe to us: http://koreandogs.org/

Shocking Cruelty of South Korean Dog Meat Industry(Undercover Video by Stop It! Korea)

http://www.stopitkorea.org/ STOP IT! KOREA Campaign was launched on July 13, 2013 (Chobok, first of the three dogs days in S. Korea) by Humane Action Alliance (HAA)-Coexistence of Animal Rights on Earth (CARE), Animal Guardians and Change For Animals Foundation (CFAF)-with their new campaign homepage www.stopitkorea.org/.

3. Please speak out for the South Korean dogs!

4. New Documentary: Shockingly Cruel World of South Korean Dog Meat Industry!

Thank you everyone for signing this petition. Please watch and share widely this new 19 minutes documentary by Stop It! Korea Campaign that exposes the shockingly cruel world of S. Korea's dog meat industry: http://youtu.be/QTqUGTBgUWU?t=4m38s
      See even more videos from their undercover investigation: http://www.youtube.com/channel/UCiQ27WFH950_favnd86Gwfw/videos
      Please sign other petitions against South Korean dog meat trade: http://koreandogs.org/petitions/
      Thank you for caring!

Documentary Dog Meat (Boshintang) by STOP IT!

Documentary Dog Meat (2013) -English caption is available. The Truth of Dog meat in S.Korea. Director Jung Jeena/ STOP IT! Campaign/ www.stopitkorea.org

5. Reached 10,000 signatures

Supporters

Reasons for signing

• Kristina Chernomaz KRASNODAR, RUSSIAN FEDERATION
      • 6 days ago

Конченые твари! Горите в аду!

REPORT THIS COMMENT:
    • linda bis JERSEY CITY, NJ
      • 8 days ago

just look into these dogs' eyes and you will know why it is important to me.

REPORT THIS COMMENT:
    • dijana Milosevic AMSTERDAM, NETHERLANDS
      • 8 days ago

IMPOTENT (ASIAN) MAN BELIVE BY EATING DOGS AND CATS THEY WILL BE ABEL TO GET ERECTION?! How sick is that!!! GO VEGAN and improve your sexlife!!!

• 9 days ago

l asie l espagne sont des malades du cerveau bon dieu avec medicament dont eux seul croient en leur miracle regarder en france charal comment fait il moi je ne mange plus charal hallal ca n est dans mes coutume . si j etait sur place

REPORT THIS COMMENT:
    • pru halliwell BEXLEY, UNITED KINGDOM
      • 15 days ago

SLIT EYED FUCKTARDS!!!!

REPORT THIS COMMENT:

Develop your own tools to win.

Use the Change.org API to develop your own organizing tools. Find out how to get started.