• Petitioning Carl Schlyter

This petition will be delivered to:

Carl Schlyter
WowBiz
APD
Adevarul
EU Special Committee on Organised Crime, Corruption and Money Laundering (CRIM)

Cerem pedepsirea familiei Anghel pentru neglijenta. Nu mai acuzati oameni si animale nevinovate!/We demand Anghel family to be punished for negligence. Don’t blame innocent animals and people!

1. Viata pentru Viata
    2. Petition by

Bucharest, Romania

Romania nu a aderat la spatiul Schengen datorita coruptiei din justitie. Este timpul sa se schimbe acest lucru, incepand cu rezolvarea corecta a cazului Ionut. Pentru ca niciun Ionut sa nu mai moara din cauza neglijentei parintilor.

Romania was not allowed into passport-free Schengen zone because of the corrupted justice. It is time to change this starting with solving Ionut's case in a right manner. For any Ionut not to die because of poor parenting.

Recent signatures

1. Reached 6,000 signatures
    2. International protest for romanian dogs/Protest international pentru catei

Petition Organizer

Romania este tara cea mai corupta din Europa. Asa au ajuns parintii neglijenti sa fie protejati politic, hingherii sa tortureze si sa ucida cu sadism cainii, sa bata oameni nevinovati, sa dea cu masina peste copii si sa intre in curtile oamenilor pentru a le fura cainii, iar iubitorii de animale sa fie persecutati in propria lor tara. Totul se face cu sustinerea politiei care a ajuns sa protejeze infractori periculosi.

Canicidul are ca target cheltuirea unei sume impresionante de peste 7.000.000 euro/2014 numai in Bucuresti, iar acest lucru se face incalcandu-se drepturile fundamentale ale omului si ale animalelor. Avand in vedere toate aceste aspecte si amenintarea reala ca in curand drepturile noastre si ale animalelor sa nu mai existe decat pe hartie, in data de 27.09.2014 are loc al treilea mega protest international cu participarea pana in acest moment a peste 40 de orase din intreaga lume. In Bucuresti, protestul va avea loc la ora 18, in Piata Victoriei.

Vom milita pentru civilizatie, umanitate si moralitate, aratand

TOLERANTA ZERO
      – fata de corupti
      – fata de criminali
      – fata de ABUZURI!

YES! WE CARE 3 - Toleranta zero fata de abuzuri! Protest impotriva uciderii cainilor comunitari | Facebook

3. In SUA familia Anghel ar fi fost la puscarie pentru neglijenta!

Petition Organizer

Un copil de 4 ani din SUA a fost ucis de caini. Cine credeti ca a fost invinuit de moartea copilului? Tatal sau si iubita acestuia. Amandoi fac puscarie pentru neglijenta! IREC ne da exemplu ca SUA. IRECule iti dam si noi un exemplu din SUA si nu e singurul. Si in Romania, in cazuri similare, adultii care nu au supravegheat copiii care au patruns pe terenuri private si au fost muscati de caini, au ajuns la puscarie. Inca ne intrebam ce mot poarta aceasta familie de este protejata si de ce membri sai sunt considerati eroi nationali? Cat de sus a ajuns (mir)ungerea de un prim-ministru care a semnat un protocol prin care promitea solemn ca va opri masacrarea cainilor, adopta o lege criminala care,culmea, ii mai si poarta numele acestui copil neglijat? Dle. Ponta cand atingeti icoanele pe care le pupati in an electoral pentru cre(s)tinii care maltrateaza animalele si le ucid in numele acestei familii, stiti ca lasati urme de sange pe ele? Sangele copiilor neglijati pentru ca ati sustinut o familie de acest gen si ati dat un exemplu negativ in acest sens si sangele cainilor macelariti pe banii nostri.

Father of four-year-old boy, who was mauled to death by dogs, has been arrested

According to Friday's NBC Miami News, the father of a four-year-old child, who was fatally mauled in a dog attack in Goulds, Fla., last week, has been charged and arrested. Authorities arrested 30-year-old Javon Dade Sr., and his girlfriend, 26-year-old Alessandra Carrasco, on Friday morning; each individual is facing a charge of child neglect causing great bodily harm following the August 13 death of Javon Dade Jr.

4. Proces intentat la Curtea Europeana de Justitie privind situatia cainilor!

Petition Organizer

Comisia Europeana chemata la Curtea Europeana de Justitie in problema cainilor fara stapan din Romania!

Uciderea cainilor, modul crud de capturare, situatia terifianta din adaposturile primariilor, abuzurile autoritatilor au afectat extrem iubitorii de animale cu repercursiuni pana la nivel somatic.Traumatismele mentale au avut uneori efecte fatale ducand chiar pana la deces.

Toate aceste lucruri sunt reclamate la Curtea Europeana de Justitie si este OBLIGATORIU sa fie sustinute prin DECLARATIILE NOASTRE (care trebuie sa fie peste 100 ca sa fie reprezentativa cauza!)

Invocand in principal afectarea emotionala, la initiativa si sub coordonarea dei Brigitte Swoboda, Austria, avocat specializat in drept european, a fost elaborat un material bazat pe informatii, studii, argumente. In data de 17 iulie a fost depus dosarul la Curtea Europeana de Justitie, iar in 25 iulie Curtea Europeana de Justitie a inregistrat Cererea de Sesizare a Instantei prin care Comisia Europeana sa fie obligata a interveni printr-un cadru legislativ european in rezolvarea efectiva si etica a problemei cainilor fara stapan din Romania (si din alte state membre cu situatii similare). Pentru ca Tratatele Europene nu prevad o baza legala cu privire la protectia animalelor, acesta fiind lasata in competenta statelor membre, singura cale pentru obligarea Comisiei Europene de a actiona este in contextul sanatatii mentale a oamenilor; in acord cu art. 168 AEUV, atat Uniunea Europeana cat si statele membre sunt responsabile “pentru eliminarea surselor de amenintare pentru sanatatea fizica si mentala”.

Materialul depus la Curtea Europeana de Justitie include si un raport elaborat de FNPA cuprinzand date si imagini ale situatiei gestionarii cainilor in Romania si un capitol in care discutam despre modul in care parte din populatia Romaniei este afectata de ceea ce semnifica in realitate gestionarea cainilor.

Va rog , cat de repede este posibil, sa trimiteti scurta dvs DECLARATIE (maxim o pagina), preferabil in engleza (daca nu, se poate si in romana), cu nume, adresa domiciliu, email, telefon, in care sa prezentati experienta proprie referitoare la ceea ce se intampla in Romania ca de exemplu:
      - cum ati fost sau cum va simtiti afectat psihic
      - daca ati fost atacati fizic/verbal de hingheri, de catre personalul adapostului public, de politia locala (comunitara), de politie (din cadrul MAI), de alte autoritati publice
      - experiente privind conduita medicilor veterinari implicati in gestionarea cainilor
      - descrieti cazurile de abuzuri asupra cainilor fara stapan pe care le-ati intalnit
      - descrieti ignorant, complicitatea autoritatilor

Este de o importanta extrema ca declaratia sa fie insotita de (in functie de caz):
      - certificat medical care sa ateste o depresie, stress, anxietate etc (daca Declaratia dvs reflecta afectarea psihica)
      - certificat medical care sa ateste un abuz fizic (daca Declaratia dvs vorbeste despre un abuz fizic)
      - plangerea pe care ati depus-o la Politie (daca ati depus o plangere) (si eventual raspunsul daca deja il aveti)

Procesul are loc la Luxembourg, iar din Romania vor exista martori. Martori vor putea fi doar dintre cei care au dat declaratii insotite de certificate medicale. Costurile de deplasare la Luxembourg pentru martori vor fi suportate de Curtea Europeana de Justitie.

Pentru a va ajuta sa va regasiti atunci cand vorbiti de traumatismele psihice aveti mai jos exemplificari posibile de efecte ale impactului psihic dat de abuzurile savarsite asupra cainilor strazii in Romania (efecte psihice si somatice):

probleme grave de somn (nu poti dormi, te trezesti adesea, cosmaruri, dorinta de a nu te mai trezi), probleme de concentrare, pierderea memoriei, oboseala psihica, fizica, nervozitate, iritabilitate, anxietate, pierderea entuziasmului, pierderea sperantei, pierderea energiei, teama permanenta, ingrijorare permanenta, depresie, frustrare, resemnare, schimbari rapide de stare emotionala, atacuri de panica, pierderea poftei de mancare /pofta de mancare in exces, spaima fata de apeluri necunoscute, probleme severe la iesirea in spatiul public din teama de a nu te confrunta cu acte de cruzime fata de animale, neglijarea responsabilitatilor la serviciu si in familie, neglijarea persoanei proprii, decadere fizica, dureri de cap, spasme musculare, probleme tiroidiene, dureri in piept, hipertensiune arteriala, pierderea parului, afectiuni ale pielii, dezvoltarea de alergii, probleme gastrointestinale, ulcere, gastrite, senzatie de voma, probleme de imagine in afara tarii din cauza practicilor asupra animalelor din Romania.

Este preferabil ca declaratia sa fie semnata si scanata insa, daca nu este posibil, trimiteti-o fara semnatura, prin email, la cmarsene@yahoo.com

In caz ca aveti nelamuriri ori doriti detalii suplimentare ma puteti contacta!

Va multumesc!
      Carmen ARSENE

5. Reached 5,000 signatures
    6. Multumim

Petition Organizer

Dupa cum vedeti daca ai relatii de afaceri cu primaria poti sa faci tot ce doresti, sa incalci legea sa-ti neglijezi copiii pentru ca este ok. Multumesc tuturor ca ati semnat aceasta petitie. Din cauza aceste familii neglijente, masacrul cainilor a inceput in forta. Vom face tot ce putem pentru a afla ADEVARUL ADEVARAT!

7. Thank you!

Petition Organizer

If you have business relations with City Hall you can do whatever you want, you can broke the law neglect your children because it is ok. Thank you all for signing this petition. Because of this negligent family the massacre of stray dogs started. We will do whatever we can to find out the TRUTH.

8. Inca o data justitia romana a dovedit cat este de corupta

Petition Organizer

Bunica neglijenta nu au fost acuzata, pentru ca asa cum stim cu totii este protejata prin relatiile de afaceri ale familiei cu primaria din trecut. Dar, procurorul a spus clar ca acei caini nu sunt maidanezi, stapanul lor fiind proprietarul terenului pe care copiii au patruns ilegal nefiind supravegheati. Problema neglijarii copiilor este foarte serioasa in ROmania si acest caz a creat un precedent periculos. Proprietatea privata a fost amenintata de primarul Bucurestiului care a vrut sa adopte o hotarare prin care sa permita accesul hingherilor in proprietatile private, desi asta incalca drepturile fundamentale ale omului. Mai aflam din document ca Andrei Anghel a trecut nestingherit pe langa cainii "periculosi" de doua ori. Ori mai ales daca e in alergare, chiar daca sunt concentrati asupra unei persoane, ei reactioneaza cand trece alta persoana. Procurorul este recunoscut pentru gestionarea defectuoasa a probelor si in alt caz de notorietate publica.

9. Once again Romanian justice proved that corruption is huge

Petition Organizer

I have news for you. The negligent grandmother was not punished because as we all thought they are very well protected. But, the prosecutor admitted that the dogs who bite Ionut are not strays, they are owned by the person who owns the private property where the children entered illegally because they were not supervised. The prosecutor says this very clear. The problem of negligence is a real problem in Romania and this will create a dangerous precedent. If someone enters on a private property illegally you have no right to protect yourself. Private property was threatened by the mayor of Bucharest who wanted to adopt a local decision to permit dog catchers to enter on private property, although this broke the human rights. Reading the document, we found out that Andrei, the brother of Ionut passed by the place of the attacked TWICE, without being hurt, or if the dogs were so dangerous they would have attacked him too

10. UPDATE NEWS!

Petition Organizer

It seems that a whitness saw that the children grandmother neglected them but she is ignored by the authorities. Other whitnesses misteriously withdraw their declaration. Misterious for stupid people, for us isn't. We keep fighting for the truth to emerge. But the stray dog massacre already started and they will never ended because more and more dogs are abandoned. Good for stray dog business, bad for their souls and our souls.

DEZVALUIRI SOCANTE ale unui MARTOR NEAUDIAT in cazul lui Ionut, baiatul ucis de caini VIDEO | RTV.net | Romania TV

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE în cazul morţii lui Ionuţ http://media.rtv.net/assets_new/images "La două bănci distanţă de bunica stăteam eu. Nu s-a ridicat absolut deloc să-i strige, să-i cheme. Când iei doi copii să te duci să-i plimbi, îţi iei o responsablitate. Dânsa a spus că nu mai ştiau să se intoarca, păi te ţineai după ei, te plimbai după ei.

11. Anghel family brought their son to teach him to be a psychopath

Petition Organizer

Can you imagine a normal family that sustain that their 6 years old son has been traumatized by his brother's death, brought him to a protest to sustain the killing of stray dogs and to incite to violence against animals?
      This is what they did on 07.12.2013. 30 psychopaths protested for this sick family

12. Reached 4,000 signatures
    13. NEWS ALERT! Anghel Family made their child to lie!

Petition Organizer

The 6 years old boy declared that they were playing hide and seek in the park. The prosecutor took the declaration of the boy after 3 months from the incident. They manipulated the brain of this child because the grandmother never said that she was playing with the children in all her declaration, but she was sitting on the bench.

14. Reached 3,000 signatures
    15. Noi "dovezi"

Petition Organizer

In urma acestei petitii, mass-media anunta descoperirea a tot felul de "probe" legate de cazul Ionut. Brusc in mainile lui Ionut a fost gasita blana de caine. Dupa 2 luni. Cand probele, cainii sunt compromisi fiind dati in mana unor suspecti in prima faza in acest caz (ASPA) pentru a fi eutanasiati, va mira ca apar probe dubioase?

16. Un om ucis din cauza acestei familii/A man died because of this family

Petition Organizer

A 46 years old man died when he had to watch the dogs catcher in action. They catch dogs in a cruel way, torture or kill animals and act with violence against good people. His heart stopped because of the Ionut's law. So, you see, not only animals are killed, but also people. This irresponsible family has blood on her hands. Human blood too.

Un barbat de 46 de ani a murit dupa ce a asistat la hingheriadele initiate de legea lui Ionut. Hingherii prind animalele cu cruzime, le tortureaza sau ucid si reactioneaza violent impotriva oamenilor buni. Inima lui s-a oprit din cauza legii Ionut. Dupa cum vedeti nu numai animalele, dar si oamenii sunt ucisi. Aceasta familie iresponsabila are sange pe mainile ei. Si sange uman.

Avedis Ghazarian - victima a Legii lui Ionut!

Avedis nu ne uita si nu-i uita! Noi nu vom ierta si vom lupta in numele tau si in numele tuturor animalelor maltratate si masacrate. Da-ne putere pentru a continua lupta si curaj pentru a infrunta dusmanii!

17. Reached 2,000 signatures

Supporters

Reasons for signing

• Dominika Seremet TARNóW, POLAND
      • 1 day ago

KONIEC ZE ZNĘCANIEM SIĘ NAD ZWIERZĘTMI

• Raluca Manea BUCUREșTI, MUNICIPIUL BUCUREșTI, ROMâNIA, ROMANIA
      • 4 days ago

Because it's a total abuse and it's not right

• Cristina Constantin BUCHAREST, ROMANIA
      • 26 days ago

Orice persoana este responsabila si trebuie sa plateasca pentru faptele sale.

• MARISTELLA AVANTAGGIATI PIACENZA, ITALY
      • about 1 month ago

MERDE ,ERDE MERDACCE

• marianne gonidec CASABLANCA, MOROCCO
      • about 1 month ago

Honte à vous Messieurs les responsable

C'est vraiment malheureux atroce et abomible...

Arrêtez ces massacres. .Merci pour nos Amis les Chiens et autres. ..

REPORT THIS COMMENT:

Develop your own tools to win.

Use the Change.org API to develop your own organizing tools. Find out how to get started.