• Petitioning Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

This petition will be delivered to:

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

1. Enver Kasapçı
    2. Petition by

Enver Kasapçı

Istanbul, Turkey

T.C.

ADALET BAKANLIĞI

Personel Genel Müdürlüğüne

31/12/2013 tarihinde yayınlanan İcra Katipliği Alım İlanında, daha önceki katiplik ilanlarında rastlamadığımız "Kpss Puan Sıralaması" uygulamasına şahit olduk. Bu uygulamanın yalnızca İcra Katipliği Sınavına yönelik olduğunu düşünerek Zabıt Katipliği İlanını beklemeye koyulduk. Ancak son zamanlarda çeşitli çevrelerden edindiğimiz söylentilere göre,bu uygulamanın alım ilanının yıl içinde açıklanması muhtemel olan Zabıt Katipliği sınavında da uygulanacağı yönündedir.

Sınava başvuru yapan ve girmeye hak kazanan adayların bir kısmının kendisini denemek amaçlı sınava girdiği veya söz konusu listeye girmeyi başarıp sınava gitmediği düşünülürse; söylentilerin doğru olması durumunda, geçmişte KPSS 70 puan şartı ile sınava hazırlanan, katiplik için emek veren on binlerce insanın mağdur olacağını belirtmek istiyoruz.Böyle bir şey düşünülüyorsa, katiplik adayları olarak, bu uygulamanın en azından KPSS 2014’den sonra olmasını, katip adaylarının bunun bilincinde olarak KPSS 2014’e girmesini ve böylelikle tüm sorumluluğun katip adaylarına, yani bizlere bırakılmasını umut ediyoruz.

Gerekli hassasiyetin bakanlık makamınca gösterileceğini düşünürek, gereğinin yapılmasını arz ederim.

To:
Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

Sincerely,
[Your name]

Recent signatures

1. Reached 250 signatures

Supporters

Reasons for signing

• ferhat mete DIYARBAKıR, TURKEY
      • 3 months ago

kılavye işi kılayvyeyle olmalı puan sıralaması koyacaklarını 90 kelime yerine 120 kelime istesinler daha iyi böyle yaparak kılavyede fazla vuran ama kpss de düşük alanların hakkını yiyorlar

• nalan yıldırım ÇORUM, TURKEY

çok emek verdim

• eda adıgüzel TüRKIYE SAMSUN, TURKEY
      • 3 months ago

icra katipliğinde de sıralama yapıldı ama sınava 50-60 kişi başvurup gitmedi bu sınav bizim hakkımız önceki sınavda sıralama olmadan girip kazandıysak bu sınavı da kazanırız ama bizlerden korkuyosunuz.

• ayşegül kuru İSTANBUL, TURKEY
      • 3 months ago

bu sıralamanın olduğu biz sınavdan çıktıktan sonra değil önce bildirillmesi gerekiyordu tıpkı diğer kamu mesleklerinde nasıl önceden bildirilip tedbirinizi alın der gibisinden.. biz neden ikinci sınıf muamelesi görüyoruz anlamış değilim lütfen bu sıralama haksızlık adalet bahsedecekseniz eğer bu sıralama 2014 kpss den sonra olmalı... ayrıca yine bizim gibi 2012 kpss puanı alıp 2013 de sıralama olmadan yerleşenler oldu aramızdaki fark ne ??? söyleyeyim haksızlık adalet bu değildir özellikle de böyle bir kuruma hiç yakışmıyor. puanı yüksek olup hiç yazamayanlarda bu sınava sadece deneme olsun diye başvuruyorlar sonra sonuç hüsran daha 3 dk 90 kelimeyi geçemiyorlar bile.. 180 kelime yazıp 70 üstü puanı olan arkadaşlarımıza karşı haksızlık... lütfen biraz araştırıp düşünüp yönetmeliği öyle uygulamaya sokun.. ayrıca bu ilan hiç tatmin edici değil özellikle istanbul gibi büyük bir şehirde bile sadece anadolu adliyesi mi ihtiyaç belirtti??? çağlayan adliyesinin hiç ihtiyacı yok muymuş??? başkalarının hatalarını biz ödemek zorunda değiliz.. o insanları bulup onlara bedelini ödetin.....

• zeynep ipek ANTEP, TURKEY
      • 3 months ago

benim puanım tutuyor ama puanı düşük arkadaşlar için imza atıyorum

REPORT THIS COMMENT:

Develop your own tools to win.

Use the Change.org API to develop your own organizing tools. Find out how to get started.